SRO Technics

Over ons

SRO Technics bestaat uit bevlogen vakmensen, die doen wat ze beloven.

SRO Technics streeft naar perfectie en gaat net een stapje verder. Klantgerichtheid is een tweede natuur, dus zorgen wij er samen voor dat ieder project een succes wordt en dat verwachtingen worden overtroffen.

Vanuit onze vestiging in Best koesteren we een krachtige traditie van vakmanschap, oplossingsgerichtheid en commerciële kracht. De oorsprong van het bedrijf ligt ongeveer 40 jaar terug. Op 1 april 2013 is het overgenomen door de huidige directeur/eigenaar Ronald Onink.

SRO Technics staat voor een hoge graad van deskundigheid. Hoe complexer de techniek, des te groter de gedrevenheid om het beste voorstel te doen. Onze SRO professionals bewijzen dit elke dag door klantvragen tot in detail te doorgronden en soms zelfs verder te kijken dan het bestek aangeeft. Wij vertalen uitdagende vragen naar effectieve antwoorden en passen nieuwe ontwikkelingen meteen toe. Ronald Onink: ‘Wij onderhouden contacten op alle niveaus van bestuurder tot inkoper en projectleider’. Dankzij die innovatieve mentaliteit bent u tot in lengte van jaren verzekerd van de best mogelijke en duurzame kwaliteit.